Akıl oyunları E Twinning projesi kapsamında okulumuz Müdür Yardımcısı Mustafa TAŞÇI ve öğrencilerinin farklı okullarla mangala turnuvası etkinliği.

Bir E Twinning projesi olan Akıl oyunları okulumuzda devam etmekte olup çoçuklarımız farklı etkinlik ve oyunlarla güzel zaman geçirmektedir. Akıl oyunları kapsamında öğrendikleri mangala oyununda yaptıkları sınıf içi mangala turnuvasından sonra farklı okullarla çevrimiçi ortamda mangala turnuvası düzenlemiş ve turnuvaya sınıf içi turnuvada birinci olan öğrencimiz Rabia B. katılım sağlamış ve kazanmıştır.

06.04.2022 178

06-04-2022